Be yourself is all that you can do

Nuså. Bara en tenta så ska jag ta uppehåll från allt vad Os ethmoidale och Duodenum heter. En liten skittenta som jag ska så kicka.

Sedan börjar saker på allvar. Ja, jag är lite nervös.

And she still counts the minutes

Seriöst. Datorer. Det finns få saker som kan förstöra ens dag lika effektivt som en dator. Jag har suttit hela dagen och försökt få min nya, söta bärabara sak att fungera. Den har ett antal gånger varit väldigt nära att bli flygbar genom fönster istället för bärbar. Liksom, det börjar med att den säger att den inte kan hitta hårddisken. Det känns inte precis som ett gott tecken. Nu är jag helt sjukt trött och har konstaterat att det inte finns något jag avskyr mer än datorer. Maskar, leverbiff - bring it on så länge jag slipper ofungerande datorer.

Nu kanske jag verkar lite smått gnällig men i själva verket så är det väldigt bra. Jag har (tada!) fått jobb! ^^ Jag har dessutom någonstans att bo den första tiden, betalt, och så resan betald förståss. Mia har dykt upp så jag har någon att prata med och dessutom så är de nya människorna i min korridor riktigt roliga ^^ Och prylgalen som jag är så blir jag lite gladare av min nya dator och mobiltelefon. Hårt plugg imorgon och lördag tenta, sedan börjar det som är något roligare - flytt med Maria och Mia (: Och snartsnart träffa jojo (5265 minuter) och snart Irland! Mao, hur bra som helst, egentligen :p

Och appråpå min dator, igen. Maria sa någon gång när jag och Harriet inte riktigt förstod vad det var som var så otroligt bra med bärbara datorer "men tänk dig att göra allt det som du gör på en dator, i sängen". Jag förstår vad hon menar. Jag förstår verkligen var hon menar. *nöjd*

Sovdags. Jag och mitt vetehjärta. 5257.

Please won't you call and ease my mind

Seriöst. De sa att de skulle ringa upp i eftermiddag och säga om jag fick jobbet eller inte. Det är eftermiddag nu! Ring någon gång då!! *tuggar på händerna eftersom både naglar och fingrar tagit slut*

Why don't you just call me

Telefonintervju alldeles alldeles NU!
Håll tummarna!

I walk in the rain

Jag fick mig mitt regn. Jajamänsan.

 

Väldigt mycket regn till och med. Och lite åska på köpet.
(mina byxor är inte den där färgen egentligen, men jag hittade ingen torr fläck att jämföra med)



Och i sådana lägen finns det bara en sak att göra
(förutom att ta på sig elefantbyxorna och vara som en människa)



Och ja. Jag har fått min nya telefon/kamera/mp3spelare *nöjd*


All I need is a bitter song to make me better

Nu har de lovat regn i två dagar. Var är mitt regn?! *tittar ut på den oförskämt blåa himlen*

Jag sitter och pluggar kolesterol och det skulle göra mig så mycket gladare om det i alla fall regnade på alla andra. Fast i själva verket är det så att jag faktiskt tycker om regn. Det är lättare att andas då. Det är lättare att vara när det regnar.

Psychobabble

Så duktigt. Idag har jag städat, pluggat och dessutom varit och joggat. Mest duktig. Och nu är jag sjukt trött.

Eftersom jag självklart inte pluggat alls så mycket som jag tänkt har jag väldigt mycket att pressa in i huvudet nu, men det verkar gå. Idag har jag nött in en hink enzymer: jag kan rabbla hela glykolysen, glykogenolysen, glykogenesen, en massamer glyko-grejsar, citronsyracykeln, beta-oxidationen, ketogenesen och så vidare i all oändlighet. Så kul är det att läsa till läkare, folks!

Människan som ska hyra mitt rum medan jag är och leker på Irland har dessutom varit förbi och lämnat grejer. Snart är det dags för mig att flytta ut, igen. Varför gör jag det här mot mig själv?

Och jag har inte längre världens sämsta kondition, utan jag ligger nog bara på top tio...

Förövrigt. Lyssna aldrig på Mat Kearney, man blir så fruktansvärt besviken. Vissa låtar är verkligen jättebra och sedan, halvvägs in i en låt, så börjar människan rappa! Dåligt! Tänk dig en singersonger variant av Linkin Park. Bara näääej.

Jag är sjukt osammanhängande. Jag och mitt vetehjärta ska nog gå och lägga oss.

Go on, have it
You're just dying to try me

And I lose my mind

Seriöst! Seriöst?! Jag kanske har jobb! Jag kanske har JOBB PÅ IRLAND! Fick tag på människan i morse och fick det bekräftat att nej, jag har inte skickat mitt CV till henne och ändå ringer de upp mig och tycker att jag ska jobba som kundsupport för Siemens. Seriöst?! Hon skickade två engelska test åt mig och ett tekniktest (som hade varit mycket lättare om jag haft Win98 men självklart har jag alla rätt ändå - tror jag) och i nästa vecka blir det telefonintervju med henne och en till människa. Seriöst!!!

När jag väl fick tag på henne i telefonen måste jag låtit som en stumbling idiot och sedan var jag så nervös att jag knappt kunde skriva på tangentbordet.

Seriöst?!


Bright just like the stars above me

Nu har jag vågat ta bort plasten och ja, jag är nöjd ^^

Jag har dessutom fått två stycken jobberbjudanden idag! Yey for me! Iofs, det ena jobbet ville att jag skulle skriva kontrakt på ett år så då var jag tvungen att tacka nej. Det andra jobbet har jag faktiskt ingen som helst aning om jag ens har sökt :p Blev tillsagd på mitt telefonsvar att jag skulle ringa upp en människa som aldrig är available men förhoppningsvis får jag tag på henne imorgon. Ge mig jobb!!


We are all made of stars

Sådärja. Då var man en tatuering rikare (:

Det gjorde fruktansvärt ont, mycket värre än den vid foten. Nu ska jag bara försöka komma ihåg det så att jag inte gör några fler... :p Jag tror i alla fall att den blev väldigt, väldigt fin, något större än jag hade tänkt mig men så går det. Får se imorgon när jag tar bort plasten och allt grejs som jag har i nacken ^^ Dessvärre så gör det fortfarande helt sjukt ont (jag kommer inte ihåg att det var så förra gången!) så det lär inte bli sovande på rygg inatt...

Den som ändå hade en kamera.

Tegan & Sara - Back in your head

I wish you were here

Ibland behövs det inte särskillt mycket för att man ska bli lite varm i magen och på det stora hela en lite lyckligare människa. Jag har någon som sjunger vaggvisor för mig när jag inte kan sova.

If you see me at midnight
walking the streets
You'll know it was me for I cannot sleep


Are we falling or flying?

Jag försöker verkligen fokusera. Tänka på en sak. Koncentrera mig. Men det verkar vara helt och hållet omöjligt just nu, det är bara så mycket som snurrar runt.

Imorgon är det dags för nästa tatuering som jag är skitnervös för att göra - det kommer göra jätteont och jag har ingen att hålla i handen! Visserligen så är jag övertygad om att den kommer bli skitsnygg vilket gör det något bättre ^^

Så Irland. Vi har bara boende för första veckan och trots att jag skickar ut jobbansökningar som en galning vill ingen ha mig :/ Och fatta att försöka lista ut vad man ska packa när man ska vara borta i minst fyra månader och bara får ta med sig 25 kilo sammanlagt.

Jag väntar också rastlöst på min nya dator som är något mer bärbar än vad den här är. Plus att jag skulle behöva en ny telefon som faktiskt låter mig ringa, svara och skicka sms :p Problemet med det är att jag inte har några pengar, för de pengar jag har tatuerar jag upp och om jag beställer telefonen när jag får lön så kommer den nog inte hinna fram innan jag åker iväg.

Men allt löser sig, eller hur? Annars finns det lacknafta (: Och vem behöver väl pengar egentligen? Jag klarar mig, jag har alldeles utmärkt kranvatten till frukostlunchochmiddag.

Paolo Nutini - Rewind
Kate Havnevik - New day
Elisa - Dancing
Umbrellas - The city lights
Ryan Adams - Two

This is who I am

Inledning:
Namn:
Sara Agneta Lahti
Smeknamn: Tenshi, Smashing
Född: 29 november 1987
Stjärntecken: Skytt
Sexuell läggning: Bisexuell
Civilstatus: Singel
Politik: Rosa

Såhär känner du igen mig:
Hårfärg:
Röd
Ögonfärg: Blå
Längd: 159 cm
Skostorlek: 37 ½
Tatueringar: Ja, en orm vid foten och en kommande i nacken
Piercing: I öronen och tungan
Djur jag liknar: Dvärgpudel


Ego:
Jag tror på...
människor, gud och vetenskap
Jag spelar... dum, eller de två gittarrackord jag kan!
Jag samlar på... minnen
Jag beundrar... människor som vågar följa sitt hjärta
Jag vill vara... mig själv
Jag vill bli... mindre osäker, läkare
Jag vill ha... en kram (:
Jag längtar efter... den 3:e september


Favoriter (just nu):
Artist:
Paolo Nutini
Favorit låt: Omarion - Ice box, Timbaland ft One Republic - Apologize
Film: Kill bill vol 1
Fras: Det är inte lätt när det är svårt när man är liten och kåt och det är mörkt ute
TV-program: Grey's anatomy, Scrubs, So you think you can dance
Dryck: Coca cola light, Loka smultron, Baileys
Färg: Blå, lila, svart och lite rosa
Sysselsättning: Sex, sova, träna, kommunicera, festa, dansa och vicka på tårna tillsammans med bra människor
Bok: Vad som helst av Terry Pratchett
Djur: Katt och hund

Tre:

Tre bra saker med mig: Intelligent, ärlig och snäll (liten, söt och röd)
Tre dåliga saker med mig: Osäker, lat och besserwissrig
Tre saker som skrämmer mig: Mörker, höjder, att bli sårad
Tre saker jag vill lära mig: Japanska, spela gitarr, dansa

Sex (och kärlek):
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, men förälskelse
Har du någonsin varit kär? Ja
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja, och det är så jobbigt när hjärtat går sönder...
Hur vill du att din partner ska vara? Ärlig, rolig och lagomt galen
Hur många på din msn-lista har du hånglat med? ...15
Har du haft sex med någon av samma kön? Mhm ^^
Har du haft sex med någon av motsatt kön? Ja
Har du haft en kk? Mjo
Har du haft ett one-night-stand? Ja
Vad tänder dig? Självförtroende och bröst :p


Nothing wants you back

Så är jag här. I en blogg. Jag hade verkligen inte tänkt skaffa mig en, men nu gör jag iallafall Häläna glad (: Och namnet... Tja, Harriet och jojo förstår nog :p

Jag är tillbaka i mitt studentrum på Ålidhem och det är fruktansvärt ensamt. Det är bara jag och en till kille som är här i hela korridoren, alla andra bara lider av illusionen att det fortfarande är sommar och ledigt. Men jag vet att det är höst och att om man ska klara sin omtenta så måste man plugga (så egentligen är det jättebra att alla är borta, annars skulle jag aldrig göra något vettigt).

Dessutom så är det här pyttelilla, jättestökiga rummet mitt hemmahemma - sådetså. Och äntligen, äntligen har jag lite kontroll - det är underbart att bara vara otroligt självcentrerad ibland.


Musik: Deportees
Bok: The molecular biology of the Cell
Sak: Min snart kommande dator!
Vill ha: Amour by Kenzo
Irritationsmoment: Mitt puckade internet


Never say that we lost, we just haven't won yet


RSS 2.0